Looking For Anything Specific?

Petr Kolář - Jednou Nebe Zavolá : Text a akordy k písničce jednou nebe zavolá od petr kolář na hudebním serveru písničky.cz.

Petr Kolář - Jednou Nebe Zavolá : Text a akordy k písničce jednou nebe zavolá od petr kolář na hudebním serveru písničky.cz.. Petr kolář leona machálková den, kdy se k nam vrati laska.mp4. Jednou nebe zavolá díky vám taky naše hříchy těl anděl by nám záviděl málo kdo ti odolá znám to sám co je touha má a co slíbit mám. Music video by petr kolar performing jednou nebe zavola. Málokdo ti odolá, znám to sám, co je touha má a co slíbit mám. Jednou nebe zavolá, díky vám, taky naše hříchy těl anděl by nám záviděl.

Jednou nebe zavolá díky vám taky naše hříchy těl anděl by nám záviděl málo kdo ti odolá znám to sám co je touha má a co slíbit mám. Jednou nebe zavolá díky vám taky naše hříchy těl anděl by nám záviděl málo kdo ti odolá znám to sám co je touha má a co slíbit mám. G d a d málokdo ti odolá,znám to sám,co je touha má a r: Petr kolář je český spevák narodený 20.6.1967 v českých budějovicích.vyštudoval ľšu na bicie.od svojich 18. Proudy řeky táhnou k nám tvou nedostižnou tvář nesou dál proudy vody vítr vzal nedopadnou na oltář jak se zdá.

Jednou nebe zavolá Petr Kolář - prosinec 2008 - YouTube
Jednou nebe zavolá Petr Kolář - prosinec 2008 - YouTube from i.ytimg.com
Dlouho jsem se příliš bál a tvůj dech opodál šeptal stůj proudy vzaly lásku místo skal, hlas tvůj mě varoval, světský chrám. G d a d málokdo ti odolá,znám to sám,co je touha má a r: (c) 2008 universal music s.r.o. Chordify gives you the chords for any song. Zobacz słowa utworu jednou nebe zavolá wraz z teledyskiem i tłumaczeniem. Proudy řeky táhnou k nám tvou nedostižnou tvář nesou dál proudy vody vítr vzal nedopadnou na oltář jak se zdá. Text a akordy k písničce jednou nebe zavolá od petr kolář na hudebním serveru písničky.cz. Petr kolář je český spevák narodený 20.6.1967 v českých budějovicích.vyštudoval ľšu na bicie.od svojich 18.

D g d a d r:jednou nebe zavolá:díky vám,taky naše hříchy těl anděl by nám záviděl.

Petr polacek iluze srdce prodavam. D c g d rec:proudy řeky táhnou k nám tvou nedostižnou tvář,nesou dál. Dlouho jsem se příliš bál a tvůj dech opodál šeptal stůj proudy vzaly lásku místo skal, hlas tvůj mě varoval, světský chrám. D g d a d r:jednou nebe zavolá:díky vám,taky naše hříchy těl anděl by nám záviděl. G d a d málokdo ti odolá,znám to sám,co je touha má a r: (c) 2008 universal music s.r.o. Petr kolář je český spevák narodený 20.6.1967 v českých budějovicích.vyštudoval ľšu na bicie.od svojich 18. Text a akordy k písničce jednou nebe zavolá od petr kolář na hudebním serveru písničky.cz. Zobacz słowa utworu jednou nebe zavolá wraz z teledyskiem i tłumaczeniem. Rokov pôsobí v rôznych rockových. Proudy řeky táhnou k nám tvou nedostižnou tvář nesou dál proudy vody vítr vzal nedopadnou na oltář jak se zdá. Jednou nebe zavolá díky vám taky naše hříchy těl anděl by nám záviděl málo kdo ti odolá znám to sám co je touha má a co slíbit mám. (c) 2008 universal music s.r.o.

G d a d málokdo ti odolá,znám to sám,co je touha má a r: Rokov pôsobí v rôznych rockových. Petr kolar | время : Music video by petr kolar performing jednou nebe zavola. Petr kolář leona machálková den, kdy se k nam vrati laska.mp4.

RASCALS AGENCY - umělecká agentura - PETR KOLÁŘ.
RASCALS AGENCY - umělecká agentura - PETR KOLÁŘ. from www.rascalsagency.com
(c) 2008 universal music s.r.o. Petr polacek iluze srdce prodavam. G d a d málokdo ti odolá,znám to sám,co je touha má a r: Zobacz słowa utworu jednou nebe zavolá wraz z teledyskiem i tłumaczeniem. Dlouho jsem se příliš bál a tvůj dech opodál šeptal stůj proudy vzaly lásku místo skal, hlas tvůj mě varoval, světský chrám. (c) 2008 universal music s.r.o. Chordify gives you the chords for any song. Jednou nebe zavolá díky vám taky naše hříchy těl anděl by nám záviděl málo kdo ti odolá znám to sám co je touha má a co slíbit mám.

Proudy řeky táhnou k nám tvou nedostižnou tvář nesou dál proudy vody vítr vzal nedopadnou na oltář jak se zdá.

D g d a d r:jednou nebe zavolá:díky vám,taky naše hříchy těl anděl by nám záviděl. G d a d málokdo ti odolá,znám to sám,co je touha má a r: Chordify gives you the chords for any song. Souhrn fotografii ze solové dráhy p.k. Málokdo ti odolá, znám to sám, co je touha má a co slíbit mám. Music video by petr kolar performing jednou nebe zavola. Proudy řeky táhnou k nám tvou nedostižnou tvář nesou dál proudy vody vítr vzal nedopadnou na oltář jak se zdá. Jednou nebe zavolá díky vám taky naše hříchy těl anděl by nám záviděl málo kdo ti odolá znám to sám co je touha má a co slíbit mám. (c) 2008 universal music s.r.o. Dlouho jsem se příliš bál a tvůj dech opodál šeptal stůj proudy vzaly lásku místo skal, hlas tvůj mě varoval, světský chrám. Rokov pôsobí v rôznych rockových. Celý zpěvník máte v kapse. Jednou nebe zavolá, díky vám, taky naše hříchy těl anděl by nám záviděl.

Jednou nebe zavolá díky vám taky naše hříchy těl anděl by nám záviděl málo kdo ti odolá znám to sám co je touha má a co slíbit mám. G d a d málokdo ti odolá,znám to sám,co je touha má a r: D c g d rec:proudy řeky táhnou k nám tvou nedostižnou tvář,nesou dál. Jednou nebe zavolá díky vám taky naše hříchy těl anděl by nám záviděl málo kdo ti odolá znám to sám co je touha má a co slíbit mám. Music video by petr kolar performing jednou nebe zavola.

Alphaville - Live at Palac Zofin 2009 (Full Concert) - YouTube
Alphaville - Live at Palac Zofin 2009 (Full Concert) - YouTube from i.ytimg.com
Zobacz słowa utworu jednou nebe zavolá wraz z teledyskiem i tłumaczeniem. Petr kolář je český spevák narodený 20.6.1967 v českých budějovicích.vyštudoval ľšu na bicie.od svojich 18. Proudy řeky táhnou k nám tvou nedostižnou tvář nesou dál proudy vody vítr vzal nedopadnou na oltář jak se zdá. G d a d málokdo ti odolá,znám to sám,co je touha má a r: Málokdo ti odolá, znám to sám, co je touha má a co slíbit mám. Jednou nebe zavolá díky vám taky naše hříchy těl anděl by nám záviděl málo kdo ti odolá znám to sám co je touha má a co slíbit mám. Jednou nebe zavolá, díky vám, taky naše hříchy těl anděl by nám záviděl. Petr kolář leona machálková den, kdy se k nam vrati laska.mp4.

Rokov pôsobí v rôznych rockových.

Zobacz słowa utworu jednou nebe zavolá wraz z teledyskiem i tłumaczeniem. G d a d málokdo ti odolá,znám to sám,co je touha má a r: Málokdo ti odolá, znám to sám, co je touha má a co slíbit mám. Petr kolář je český spevák narodený 20.6.1967 v českých budějovicích.vyštudoval ľšu na bicie.od svojich 18. Proudy řeky táhnou k nám tvou nedostižnou tvář nesou dál proudy vody vítr vzal nedopadnou na oltář jak se zdá. Chordify gives you the chords for any song. Dlouho jsem se příliš bál a tvůj dech opodál šeptal stůj proudy vzaly lásku místo skal, hlas tvůj mě varoval, světský chrám. Souhrn fotografii ze solové dráhy p.k. (c) 2008 universal music s.r.o. Rokov pôsobí v rôznych rockových. Jednou nebe zavolá díky vám taky naše hříchy těl anděl by nám záviděl málo kdo ti odolá znám to sám co je touha má a co slíbit mám. Music video by petr kolar performing jednou nebe zavola. D c g d proudy vody vítr vzal nedopadnou na oltář.

D c g d rec:proudy řeky táhnou k nám tvou nedostižnou tvář,nesou dál petr kolář. Dlouho jsem se příliš bál a tvůj dech opodál šeptal stůj proudy vzaly lásku místo skal, hlas tvůj mě varoval, světský chrám.

Posting Komentar

0 Komentar